Η μοναδική βιοποικιλότητα των Δωδεκανήσων

Η μοναδική βιοποικιλότητα των Δωδεκανήσων Δημιουργώντας κατάλληλες συνθήκες φωλιάσματος στα βραχονήσια των Δωδεκανήσων όπου φωλιάζει και αναπαράγεται ο Μαυροπετρίτης, (Falco eleonorae) και τα θαλασσοπούλια. Τεχνητές Φωλιές [Δράση #03] Στόχος της δράσης η τοποθέτηση ξύλινων και πέτρινων φωλιών στις βραχονησίδες του αρχιπελάγους μεταξύ Ρόδου και Χάλκης και σε αυτές της Κάσου, ώστε να μπορέσει ο πληθυσμός..

Read more

Τοποθέτηση πομπών σε αρπακτικά πουλιά

19 πομπούς σε αρπακτικά πουλιά του Νότιου Δασικού Συμπλέγματος Έβρου έχει τοποθετήσει μέχρι σήμερα η ομάδα μας για την παρακολούθηση των μετακινήσεών τους! Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο προγράμματος της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Δέλτα Έβρου και Δαδιάς.

Read more

Τα μεγάλα ταξίδια του Βάιου

Ο Βάιος, ο Σπιζαετός στον οποίο τοποθετήσαμε δορυφορικό πομπό την άνοιξη του 2021 στο πλαίσιο του LIFE Bonelli East Med στην Άνδρο, αποδείχτηκε ακούραστος ταξιδιώτης! Από όταν αναχώρησε από την Άνδρο έχει διανύσει πάνω από 24.000 χιλιόμετρα, έχει περάσει από 21 χώρες και επέλεξε τη Γαλλία για να ξεχειμωνιάσει για δύο συνεχόμενες χρονιές! Περισσότερες πληροφορίες..
Read more